21.12.2021 | Webinar Azure

Webinar ALEF: Dezvoltă aplicații moderne și profitabile în Azure

Dezvoltă aplicații moderne și profitabile în Azure

 21.12.2021  15:00 – 18:00  Online 

Multe companii migrează în cloud ca parte a strategiei lor de modernizare. Economia digitală de astăzi se bazează pe inovație și funcționalități ușor accesibile în cloud. Migrarea serverelor sau aplicațiilor în Azure ajută la atingerea unor nevoi imediate de securitate, conformitate, eficientizare a costurilor și totodată de dezvoltare a unor soluții inteligente care să înglobeze servicii ca AI/ML, IoT, analitycs, AR/VR, scalabilitate și performanță îmbunătățită.

Dacă și compania ta este interesată de migrarea în cloud, subiectele abordate în cadrul acestui workshop vor fi de interes pentru tine.


În cadrul workshopului vom aborda următoarele topicuri:

Beneficiile migrării în cloud

Privire de ansamblu asupra scenariilor de migrare în Azure

Microsoft Cloud Adoption Framework (ghid pas-cu-pas pentru migrarea aplicațiilor în cloud)

Azure Well Architected Framework (Disponibilitate, Securitate, Optimizare costuri, Excelență operațională, Eficientizarea performanței)

Aplicații născute în cloud (construite de la zero și optimizate pentru scalare și performanță ridicată)

Greșeli comune de evitat și exemple de bune practici

Ce ai putea face în continuare? (1:1 workshop pentru analizarea soluțiilor existente, POC)

De ce ar trebui să participi?

Participând la acest workshop vei descoperi noțiunile fundamentale care să te ajute să alegi cel mai bun scenariu de modernizare pentru aplicațiile existente, fie că vorbim de refactoringul aplicațiilor cu câteva schimbări de cod, rearhitecturarea altora ori rescrierea aplicațiilor folosind tehnologii native în cloud.

Vei învăța să îți faci planul pentru migrare sau modernizare, astfel încât să dezvolți o soluție durabilă, ușor scalabilă și să îți optimizezi costurile și resursele alocate.

 

Înscrie-te la workshop


Speaker

Mihai Tătăran

Manager Avaelgo

Microsoft Regional Director

Microsoft Azure MVP

Mihai a susținut numeroase workshop-uri despre tehnologiile Microsoft, fiind recunoscut atât pe plan local cât și internațional. Pe plan internațional, Mihai face parte din programul Azure Insider și a participat în calitate de speaker în cadrul DevReach în Bulgaria, Cedecamp Macedonia, TechEd North America, Technical Learning Center & Windows Azure Conf. Pe plan local este recunoscut prin intermediul conferințelor dedicate tehnologiilor Microsoft, IT Camp & Conferința de Cloud, cât și cursurilor susținute alături de Microsoft România.


Worskshop-ul este organizat de ALEF Distribution & Avaelgo, parteneri premiați Microsoft, cu o experiență de peste 10 ani pe piața din România.


Locurile sunt limitate.
Înscrie-te la workshop pentru a-ți confirma prezența!

    Introduceți acest cod: captcha