Webinar Microsoft 365 Business Premium – 31 martie 2022

Webinar Microsoft 365 Business Premium

Datele tale sunt în siguranță?

Protejează datele împotriva atacurilor cibernetice și a scurgerilor de date intenționate/neintenționate.

Colaborează în siguranță cu parteneri externi pentru orice aplicație/proiect.

Redu costurile de administrare, optimizează licențierea prin unificarea soluțiilor de comunicare și colaborare cu un singur furnizor

Cost crescut cu soluții multiple, reguli dificile de licențiere și condiții comerciale

Înscrie-te la webinar

De ce să alegi o soluție de securitate:

  1. Vei obține protecție împotriva amenințărilor cibernetice externe sofisticate ascunse în atașamentele și linkurile de e-mail, plus protecție de ultimă oră împotriva phishingului, a atacurilor de falsificare, a ransomware și a altor tentative avansate de malware.
  2. Vei avea mai mult control asupra datelor și documentelor companiei. Compania va fi protejată împotriva scurgerilor de date pentru a preveni transmiterea informațiilor sensibile, cum ar fi numerele de securitate socială și numerele de card de credit ale clienților, în afara companiei. Vei putea controla accesul la documente, chiar și după ce aceste documente au fost partajate în afara companiei.
  3. Poți gestiona aplicațiile, datele și documentele de pe dispozitivele care accesează datele companiei, indiferent de tipul de dispozitiv sau de sistemul de operare: iOS, macOS, Android sau Windows. Microsoft 365 îți permite să gestionezi toate dispozitivele.

Principalele beneficii

Păstrezi datele companiei în siguranță. Controlezi cine are acces la date importante cu protecție a informațiilor (Azure Information Protection)

Te aperi împotriva programelor malware și protejezi compania de atacturi ransomware, spam, malware, viruși, tentative de phishing, linkuri rău intenționate și alte amenințări.

Deții controlul. Ai trimis documentul greșit? Clienții pot revoca accesul la un atașament, chiar și după ce e-mailul a părăsit căsuța ta de e-mail cu atașamente în cloud.

Îți aduci propriile dispozitive. Clienții își protejează informațiile, chiar și atunci când sunt accesate de pe dispozitivele personale ale angajaților.


Identitatea utilizatorilor este unul din principalele puncte de control.
Securizează datele organizației în mai multe aplicații, locații și dispozitive, oferind în același timp o strategie cuprinzătoare de gestionare a identității și a accesului pentru utilizatorii interni și externi.

Microsoft 365 adoptă o abordare cuprinzătoare:

  • Azure Active Directory (Azure AD) pentru gestionarea unificată a identității pentru a gestiona și securiza conectarea unică la scară.
  • Autentificare fără parolă, cum ar fi autentificarea integrată a telefonului (Microsoft Authenticator) și biometria (Windows Hello), pentru confortul și productivitatea utilizatorului.
  • Izolarea acreditărilor hardware, cum ar fi modulul de platformă de încredere (TPM) și cheile de securitate pentru autentificare simplă și sigură pe dispozitivele partajate.

Soluția de securitate potrivită te ajută să respecți reglementările GDPR și va minimiza impactul comercial și financiar al unei încălcări, dacă aceasta are loc. Componentele Microsoft 365 te pot ajuta să:

  • Gestionezi protecția și controlul informațiilor
  • Gestionezi riscurile din interior
  • Respecți reglementările
  • Implementezi soluții de conformitate

Gestionează cerințele de conformitate ale organizației cu mai multă ușurință și comoditate. Microsoft 365 Compliance Manager te poate ajuta pe parcursul călătoriei de conformitate, de la inventarierea riscurilor de protecție a datelor până la gestionarea complexității implementării controalelor, rămânerea la curent cu reglementările și certificările și raportarea către auditori.

Menține echipele conectate, păstrând în același timp securitatea datelor, folosind instrumentele de colaborare online care te ajută să lucrezi rapid, inteligent, indiferent de locație sau dispozitiv.

Te invităm să afli mai multe despre cum să alegi soluția de securitate potrivită, joi, 31 martie, începând cu ora 14:00. La webinarul organizat împreună cu partenerul nostru, Avaelgo, vom discuta despre soluțiile de securitate incluse în suita Microsoft 365 Business Premium.


Webinarul a avut loc pe 31 martie.
Îți mulțumim pentru interesul acordat acestui eveniment și te invităm
să completezi formularul de mai jos pentru a fi la curent cu toate noutățile ALEF.