Partner Starter Kit-RO

De ce ALEF? De ce CSP?

Fără investiții inițiale

Alături de ALEF, vă puteți debloca afacerea în cloud fără costuri. Plătiți numai pentru produsele pe care le vindeți.

Portal partener

Platforma este accesată prin adresa URL creată la configurarea portalului partener atunci când compania este înregistrată ca partener ALEF CSP.

Pregătit pentru business

Integrare ușoară în afacerea dumneavoastră prin setarea propriilor prețuri și marje. De asemenea, acest program oferă clienților flexibilitatea de a comanda, modifica sau anula abonamentele oricând, oriunde.

Upsell, cross-sell și bundling

Creșteți profitabilitatea prin cross-selling sau prin combinarea produselor Microsoft cu alte soluții. Prin oferirea de soluții Microsoft clienților dumneavoastră, valoarea pe viață a clientului va crește considerabil.

Conținut curatoriat & relevant

Suntem la curent cu tot ce înseamnă Microsoft și publicăm recurent articole cu ultimele update-uri relevante pentru business-urile partenerilor noștri.

Citiți articolul pe care vi l-am pregătit despre beneficiile utilizării Microsoft 365

Acces la o vastă colecție de webinarii

Organizăm frecvent webinarii pe teme Microsoft variate. Devenind partener, veți putea urmări zeci de înregistrări și accesa informații rezervate partenerilor noștri.

Urmăriți webinarul „Dezvoltă aplicații moderne și profitabile în Azure”


Cine poate beneficia:

Furnizorii de servicii

Distribuitorii IT

Companiile de hosting

Lansați în cel mai scurt timp un marketplace complet, unde clienții dumneavoastră pot comanda, furniza și factura Office 365, Azure și alte servicii cloud rapid și eficient. Permiteți-le să mărească, să micșoreze sau să anuleze abonamentele și să cumpere sevicii suplimentare în funcție de nevoile acestora.
Obțineți acces la resurse utile prin intermediul portalului Microsoft ALEF, webinarii , evenimente live, prezentări de co-vânzare, plasarea produselor și soluțiilor dumneavoastră pe marketplace-ul noastru, cunoștințe de how-to și multe altele.

Dezvoltați-vă afacerea în cloud cu ALEF

Îmbogățirea portofoliului dumneavostră cu soluțiile Microsoft cloud vă oferă o serie de avantaje. Puteți alege o variantă de facturare ce oferă o flexibilitate mai mare a fluxului de numerar, iar modificarea sau anularea abonamentelelor se poate realiza în orice moment.


Produse și servicii incluse

Cum puteți deveni PARTENER

ALEF își propune să extindă rețeaua de distribuție și parteneriat prin căutarea de noi companii care vor să dezvolte o afacere în acest domeniu.

Viziunea noastră de parteneriat implică o relație pe termen lung pe care să o dezvoltăm continuu și găsirea de noi oportunități pe care să le valorificăm împreună cu partenerii noștri de pe piața în care activăm. ALEF vă oferă tot sprijinul de care aveți nevoie pentru a realiza o colaborare de succes cu adevărate beneficii pentru afacerea dvs.


Începeți-vă afacerea cu ALEF

I) Primul pas al colaborării noastre este să finalizăm următoarele:

  • Completați și semnați contractul de distribuție ALEF, pe care îl veți trimite în duplicat, în format fizic, la adresa filialei preferate. (România, Ungaria, Slovacia).  
  • Trimiteți-ne o copie a TVA-ului companiei dvs. O puteți atașa în secțiunea de formular de mai jos.
    
  • Completați formularul de înregistrare în Excel cu detalii privind compania dvs. (adresa companiei, datele bancare etc.). O puteți descărca de pe acest link

II) Pentru ca un distribuitor să poată vinde soluții CSP (Cloud Solution Provider), trebuie să se înregistreze pe Microsoft Partner Center. Puteți urma pașii prezentați aici:https://docs.microsoft.com/en-us/partner-center/mpn-create-a-partner-center-account

III) Asigurați-vă că respectați legislația locală privind procesul de vânzare a licențelor software Microsoft. 

*Pentru România, dacă doriți să obțineți de la Microsoft autorizația de vânzare a produselor Microsoft, care este necesară pentru ORDA, vă rugăm să ne trimiteți în formularul de mai jos următoarele detalii 

  • Numele companiei
  • Adresa
  • Număr TVA
  • Număr de înregistrare
  • Domeniul principal de activitate (CAEN) 
  • Persoană de contact
  • Număr de telefon (linie fixă)
  • Număr de telefon mobil
  • Adresa de e-mail
  • ID MPN

Începeți-vă afacerea cu ALEF

Consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

Acordat în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46 / CE – prescurtată GDPR (Regulamentul general privind protecția datelor).
Prin completarea datelor mele personale și prin verificarea confirmării sunt de acord cu un consimțământ gratuit și voluntar pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de mai sus de către companiile din ALEF Group (Controller)


  Introduceți acest cod: captcha