Partner Starter Kit-RO

De ce ALEF? De ce CSP?

Fără investiții inițiale

Alături de ALEF, vă puteți debloca afacerea în cloud fără costuri. Plătiți numai pentru produsele pe care le vindeți.

Portal partener

Platforma este accesată prin adresa URL creată la configurarea portalului partener atunci când compania este înregistrată ca partener ALEF CSP.

Pregătit pentru business

Integrare ușoară prin setarea propriilor prețuri și personalizarea marjelor în funcție de client. Programul CSP oferă flexibilitatea de a comanda și mixa planurile Microsoft 365 în funcție de nevoi.

Upsell, cross-sell și bundling

Creșteți profitabilitatea prin cross-selling sau prin combinarea produselor Microsoft cu alte soluții. Prin oferirea de soluții Microsoft clienților dumneavoastră, valoarea pe viață a clientului va crește considerabil.

Conținut curatoriat și relevant

Suntem la curent cu tot ce înseamnă Microsoft și publicăm recurent articole cu ultimele update-uri relevante pentru business-urile partenerilor noștri.

Citiți un exemplu de articol pe care vi l-am pregătit despre beneficiile utilizării Microsoft 365

Acces la o vastă colecție de webinarii

Organizăm frecvent webinarii pe teme Microsoft variate. Devenind partener, veți putea urmări zeci de înregistrări și accesa informații rezervate partenerilor noștri.

Urmăriți un exemplu de webinar: Mornings with ALEF and Microsoft – Azure Security & Compliance


Cine poate beneficia:

Furnizorii de servicii

Integratorii și Dezvoltatorii IT

Companiile de hosting

Lansați în cel mai scurt timp un marketplace complet, unde clienții dumneavoastră pot comanda, furniza și factura Office 365, Azure și alte servicii cloud rapid și eficient. Permiteți-le să mărească, să micșoreze sau să anuleze abonamentele și să cumpere sevicii suplimentare în funcție de nevoile acestora.
Obțineți acces la resurse utile prin intermediul portalului Microsoft ALEF, webinarii , evenimente live, prezentări de co-vânzare, plasarea produselor și soluțiilor dumneavoastră pe marketplace-ul noastru, cunoștințe de how-to și multe altele.

Dezvoltați-vă afacerea în cloud cu ALEF

Îmbogățirea portofoliului cu soluțiile Microsoft cloud vă oferă o serie de avantaje. În epoca transformării digitale, clienții se confruntă cu un mediu tot mai complex, având nevoie de o strategie corectă pentru a-și proteja sistemele IaaS (infrastructura ca serviciu), PaaS (platforma ca serviciu) și SaaS (software ca serviciu). ALEF vă poate ajuta în tot acest proces cu o echipă locală dedicată, ce acoperă toate soluțiile Microsoft.


Soluții Microsoft

Cum puteți deveni partener

Viziunea noastră de parteneriat implică o relație pe termen lung pe care să o dezvoltăm continuu și găsirea de noi oportunități pe care să le valorificăm împreună cu partenerii noștri. Echipa ALEF vă este alături pentru a realiza o colaborare de succes, cu adevărate beneficii pentru afacerea dvs.

Începeți colaborarea cu ALEF


    Introduceți acest cod: captcha

    Consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

    Declar că îmi cunosc drepturile cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care sunt detaliate în Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal disponibilă aici. Completând formularul cu datele mele personale, declar că îmi dau consimțământul gratuit și voluntar pentru prelucrarea acestor date de către companiile din Grupul ALEF.

    Sunt de acord ca datele mele să fie utilizate în următoarele scopuri: furnizarea serviciilor ALEF și furnizarea de informații referitoare la ofertele de servicii, produse, evenimente de marketing, cursuri de formare, seminarii și conferințe. Datele includ prenumele, numele, adresa de e-mail, companie.

    Datele personale sunt stocate pe durata relației de afaceri și apoi pe o perioadă de patru ani de la încheierea acesteia. În cazul în care colaborarea nu se realizează, datele personale vor fi șterse după un an de la colectarea lor.