Descoperă beneficiile utilizării Microsoft 365

Descoperă beneficiile utilizării Microsoft 365

Microsoft 365 este o soluție cloud sigură, economică și fiabilă pentru colaborare în timp real și lucru securizat de aproape oriunde.

Microsoft 365 include Microsoft Teams, e-mail, spațiu de stocare în cloud și aplicații Office familiare cu opțiuni de securitate avansate. Îl puteți utiliza pentru a discuta, apela, găzdui întâlniri online și colabora în timp real.

✓ Îmbunătățiți și accelerați comunicarea internă și externă.

✓ Lucrați cu persoane de aproape oriunde, utilizând aplicații Office bazate pe cloud.

✓ Păstrați legătura prin videoconferințe, chat și apeluri, precum și prin e-mail.

✓ Contribuiți la protejarea datelor împotriva programelor malware, accesului neautorizat și ștergerii accidentale utilizând protecții încorporate.

✓ Protejați identitatea utilizatorilor prin activarea autentificării prin mai multe metode.

✓ Înlocuiți serverele locale și software-ul independent cu o singură platformă complet gestionată.

✓ Începeți cu un plan potrivit pentru afacerea dvs. și adăugați mai multe capacități în mod simplu și accesibil, după cum este necesar.

✓ Chat 1 la 1 sau de grup și întâlniri online în Microsoft Teams cu oricine din interiorul sau din afara organizației dvs.

✓ Accesați și partajați conținut de oriunde, colaborați cu persoane din interiorul organizației și conectați-vă în afara organizației prin acces ușor și sigur pentru invitați.

✓ Reduceți numărul de atacuri de securitate reușite asupra utilizatorilor finali și amenințările cibernetice, cum ar fi phishingul, virușii precum și atacurile ransomware.

✓ Reduceți costurile de harware și licență Capex.

✓ Evitați costurile asociate cu achizițiile de software local și îmbunătățiți predictibilitatea costurilor.

✓ Lucrați la fișiere simultan cu aplicații Office familiare. Gestionați politicile de protecție și păstrare a activelor digitale pentru a îndeplini cerințele de afaceri și de reglementare.

✓ Ajutați la prevenirea pierderii datelor cauzate de erori ale angajaților, defecțiunile hardware și accesul neautorizat, la un cost accesibil dar cu valoare de nivel de întreprindere.

✓ Reduceți timpul alocat de personalul IT pentru gestionarea și integrarea unei varietăți de produse, inclusiv implementări și actualizări.

✓ Utilizați e-mailul de afaceri și gestionați-vă calendarul, partajați orele de întâlnire disponibile, programați ședințe și întâlniri de afaceri și primiți mementouri.
✓ Concentrați-vă pe gestionarea afacerii dvs., nu pe IT, cu tehnologie concepută pentru a proteja datele de afaceri.
✓ Obțineți o soluție integrată și reduceți numărul de licențe pentru furnizori și cheltuielile generale de afaceri.​
✓ Controale de confidențialitate
și securitate în Teams, e-mail și alte aplicații, inclusiv acces securizat pentru oaspeți.
✓ O curbă de învățare mai lină și interfețe mai puține, mai puțină instruire și o experiență mai integrată pentru utilizatorii finali.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *