Versiunile Office și problema de conectivitate la serviciile Microsoft 365. Află cum se poate rezolva.

Versiunile Office și problema de conectivitate la serviciile Microsoft 365. Află cum se poate rezolva.

Următorul tabel listează versiunile Office care sunt acceptate pentru conectarea la serviciile Microsoft 365. De exemplu, conectarea la Exchange Online, SharePoint Online sau OneDrive for Business.

Versiunea Office Acceptă conectarea până la această dată
Microsoft 365 Apps Atât timp cât utilizați o versiune acceptată.
Office LTSC 2021 13 Octombrie 2026
Office 2019 10 Octombrie 2023
Office 2016 10 Octombrie 2023

Versiunile mai vechi de Office nu sunt acceptate pentru conectarea la serviciile Microsoft 365

Versiunile mai vechi Office ar putea încă să se conecteze la serviciile Microsoft 365, dar această conectivitate nu este acceptată.

În termeni practici, acest lucru înseamnă că aceste versiuni mai vechi Office sunt predispuse să nu poată utiliza toate cele mai recente funcționalități și caracteristici ale serviciilor Microsoft 365. În plus, de-a lungul timpului, aceste versiuni mai vechi pot întâmpina alte probleme neașteptate de performanță sau fiabilitate în timpul utilizării serviciilor Microsoft 365. Acest lucru se datorează faptului că, pe măsură ce producătorul aduce îmbunătățiri la serviciile Microsoft 365, nu ia în considerare și nu efectuează teste cu aceste versiuni mai vechi de Office.

Pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizare a serviciilor Microsoft 365, Microsoft recomandă să treceți de la versiunile mai vechi Office la versiuni acceptate pentru conectarea la serviciile Microsoft 365.

Pentru a nu întâmpina probleme legate de conectivitate și funcționarea necorespunzătoare a serviciilor, dar și pentru a nu avea probleme de incompatibilitate între fișiere cauzate de utilizarea de versiuni diferite Office la nivel de companie, puteți trece la Microsoft 365. Astfel veți avea tot timpul acces la noile versiuni ale soluțiilor și un control mult mai bun asupra costurilor prin adaptarea soluției în funcție de nevoile reale ale fiecărui utilizator.

Echipa ALEF Distribution RO vă poate ajuta în a identifica cea mai buna soluție pentru nevoia dumneavoastră reală. Vrem să vă ascultăm povestea și să parcurgem împreună pașii în acest proces.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *