Microsoft 365 Copilot – unul dintre cele mai puternice instrumente de productivitate de pe planetă

Microsoft 365 Copilot – unul dintre cele mai puternice instrumente de productivitate de pe planetă

„Cel mai puternic instrument de productivitate de pe planetă”, așa descrie în câteva cuvinte producătorul Microsoft 365 Copilot. Soluția mult așteptată este acum disponibilă în platforma CSP ALEF!

Microsoft 365 Copilot combină puterea modelelor lingvistice mari (LLM) cu datele organizației dumneavoastră – toate în fluxul de muncă – pentru a vă transforma cuvintele într-unul dintre cele mai puternice instrumente de productivitate de pe planetă.

  • Cine poate achiziționa Microsoft 365 Copilot?

Soluția Microsoft 365 Copilot se adresează utilizatorilor de planuri Microsoft 365 Business Standard, Microsoft 365 Business Premium, Office 365 E3, Office 365 E5, Microsoft 365 E3 și Microsoft 365 E5.

  • Există posibilitatea de a deschide cont de trial pentru Microsoft 365 Copilot?

Microsoft nu oferă cont de test pentru Microsoft 365 Copilot.

  • Care este forma de plată pentru Microsoft 365 Copilot în CSP (Cloud Solution Provider)?

Pentru Microsoft 365 Copilot în CSP există doar forma de plată P1Y Annual (angajament anual cu plată anuală).

  • Care este limita inferioară a numărului de subscripții ce pot să fie achiziționate de către un beneficiar?

Numărul minim pentru comanda add-on-ului Microsoft 365 Copilot în CSP este de o subscripție.

  • Partenerii și clienții CSP își pot rezilia/alinia abonamentul la add-on-ul Microsoft 365 Copilot la aceeași dată de încheiere ca și abonamentul de bază?

Da. La fel ca toate abonamentele de tip add-on, clienții CSP pot alinia data de încheiere a abonamentului Microsoft 365 Copilot P1Y Annual (angajament anual cu plată anuală) la oricare dintre abonamentele lor eligibile. Prin abonamente eligibile se întelege că sunt planuri Microsoft 365 Business Standard, Microsoft 365 Business Premium, Office 365 E3, Office 365 E5, Microsoft 365 E3 și Microsoft 365 E5 cu forma de plată P1Y Annual (angajament anual cu plată anuală).

  • Cum va fi facturat un partener CSP pentru Microsoft 365 Copilot P1Y Annual (angajament anual cu plată anuală) pentru abonamentul Microsoft 365 dacă termenul inițial este redus prin alinierea datei de reînnoire cu cea a unui plan existent?

Taxele pentru parteneri vor fi calculate proporțional dacă termenul inițial este redus prin setare concomitentă. După primul termen de stabilire a unor date de încheiere concomitente, ambele abonamente se vor reînnoi pe termen întreg.

  • Un partener CSP poate alinia/co-termina Microsoft 365 Copilot cu un abonament lunar?

Nu. Deși abonamentele lunare sunt eligibile pentru a adăuga Microsoft 365 Copilot, partenerii/clienții nu pot alinia data de expirare a unui abonament anual cu cea a unui abonament lunar.

  • Ce se întâmplă dacă termenul pentru un produs de bază expiră înainte de data de expirare a abonamentului Microsoft 365 Copilot?

Se așteaptă ca partenerii să gestioneze datele de încheiere a termenului pentru add-on-uri pentru a se asigura că există o aliniere, după cum este necesar, la oferta de bază. Partenerii ar trebui să evite situațiile în care un termen al produsului de bază s-ar putea termina, lăsând în urmă add-on-urile care expiră mai târziu.

Dacă vreți să aflați mai multe despre Microsoft 365 Copilot, sau dacă doriți să accesați platforma CSP ALEF, echipa ALEF Distribution RO vă poate ajuta. Nu ezitați și contactați-ne acum.

 

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *