Academic CSP – Trecerea de la Office 365 A1 la un plan superior

Academic CSP – Trecerea de la Office 365 A1 la un plan superior

În contextul actual cauzat de pandemia Covid-19 în care tot mai multe activități au necesitat o accelerare din punct de vedere al digitalizarii, nevoia se manifestă inclusiv în cazul utilizatorilor din mediul educational.

Licențierea educațională Microsoft permite instituțiilor de învățământ eligibile să aibă acces la produsele și serviciile Microsoft la un cost accesibil.

Clienții educaționali eligibili care utilizează în prezent Office 365 A1, pot face trecerea la un plan superior pentru a putea beneficia de o pregatire cât mai buna din punct de vedere al cunostințelor digitale.

Una dintre prioritățile principale ale educației este pregătirea elevilor pentru a face o tranziție lină de la clasă la forța de muncă. Așteptarea viitorilor angajatori este ca absolvenții să posede abilități tehnologice de bază.

Soluțiile Microsoft 365 îi ajută pe profesori să își organizeze cu ușurință materialele, să organizeze lecții interactive și să creeze planuri de învățare individualizate pentru studenți.

În forma de licențiere CSP (Cloud Solution Provider), în situația în care instituția de învățământ deschide o subscripție Office 365 A3, Office 365 A5, Microsoft 365 A3 sau Microsoft 365 A5, 40 de elevi beneficiază de soluția respectivă. Mai multe detalii în Microsoft Product Terms.

La nivelul instituției de învățământ, există posibilitatea de a realiza un mix de planuri în funcție de nevoile reale ale fiecărui utilizator.

O comparație intre planurile Office 365 si Microsoft 365 destinate clienților educaționali:

Office 365 A1 Office 365 A3 Office 365 A5 Microsoft 365 A3 Microsoft 365 A5
*ERP/utilizator/lună Gratuit € 3.2 € 7.87 € 5.42 € 10.14
Aplicații Office online Da Da Da Da Da
Aplicații Office local pe echipament Nu Da Da Da Da
Windows 10 Education Nu Nu Nu Da (Windows 10 E3) Da (Windows 10 E5)
Enterprise Mobility + Security Nu Nu Nu Da (Enterprise Mobility + Security E3) Da (Enterprise Mobility + Security E5)
Minecraft: Education Edition Nu Nu Nu Da Da

*ERP (Estimated Retail Price) = prețul recomandat de către producător ca preț de vânzare către clientul final. Prețurile din tabelul de mai sus sunt estimative, conform listei de preț din luna August 2021.

O comparație în detaliu la nivel de funcționalități între planurile Office 365 / Microsoft 365 de tip Academic, aici.

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la adresa de e-mail RO-microsoft@alef.com

Echipa ALEF Distribution RO vă stă la dispoziție.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *