365 Secure Pack

365 Secure Pack

Emailul este o parte esențială a oricărui business din zilele noastre și reprezintă soluția preferată de multe organizații pentru a păstra legatura cu clienții sau partenerii de pretutindeni.

 

 

Timpul pe care un angajat îl petrece scriind sau răspunzând la emailuri a crescut exponențial în ultimii ani. Această utilizare intensă face ca emailul să constituie amenințarea #1 din punct de vedere al atacurilor cibernetice.

Căteva statistici interesante privind provocarile ce apar odată cu utilizarea unui serviciu de email:

  • 96% din atacurile de tip „social engineering” au loc prin intermediul emailului*;
  • 68% din breșele de securitate sunt descoperite după mai mult de 2 luni de la declanșarea atacului cibernetic*;
  • 20% din utilizatorii ce primesc emailuri de phishing dau click pe ele în primele 5 minute de la primire***;
  • 60% din domeniile clasificate ca fiind cu conținut periculos sunt asociate cu campanii de spam****;
  • 12B $ reprezintă pierderea atribuită companiilor ca urmare a atacurilor cibernetice, începand cu anul 2013**.

Sursă: *Verizon 2018 Data Breach Investigations Report
** US Federal Bureau of Investigation, July 2018
***Microsoft
****Cisco 2018 Annual Cybersecurity Report

În drumul lor spre transformarea digitală a business-ului, tot mai multe companii încep prin a-și migra serviciul de email în cloud. Unul dintre cei mai importanți vendori de soluții de email în cloud este Microsoft, prin renumitul serviciu de email Exchange Online.

Exchange Online este un serviciu de email de nivel enterprise ce poate fi achiziționat atât ca plan individual, cât și inclus în unele planuri ale suitei Microsoft 365.

Una din întrebările comune pe care companiile și-o adresează atunci când aleg să treacă cu serviciul de email in Exchange Online este dacă „Mă pot baza pe capabilitățile de securitate integrate în suita Office 365, sau am nevoie de o aplicație „3th party” pentru protejarea emailului.” Exchange Online are integrate functionalități anti-spam și anti-malware, dar dacă doriți să adăugați niveluri superioare de securitate, ca de exemplu „Advanced Threat Protection” (protecție avansată împotriva amenințărilor) atât pentru Exchange Online cât și pentru alte soluții cloud de la Microsoft precum Teams, OneDrive for Business și SharePoint Online, trebuie să faceți upgrade la o suită ca Microsoft 365 Business Premium/Microsoft 365 E5 sau Office 365 E5.

Sunt multe zone ce țin de securitatea serviciului de email pe care ar trebui să le aveți în vedere: recunoașterea virușilor de tip malware, gestionarea atașamentelor necunoscute sau suspecte, gestionarea URL-urilor încorporate, suport pentru identificarea amenințărilor cibernetice care pot aparea din exteriorul organizației, dar și un serviciu activ de content disarm & reconstruction (CDR).

Prin intermediul soluției „365 Secure Pack” primiți un serviciu de email de nivel enterprise, Microsoft Exchange Online cu 50 GB spațiu de stocare/căsuță de email + 50 GB arhivă online și intărit cu securitatea oferită de Kaspersky Security pentru Office 365, ce vă ajută să blocați extinderea în rețea a software-ului rău intenționat, phishing, ransomware, spam și business email compromise (BEC), fără a avea nevoie de cunoștințe avansate de IT. Kaspersky Security pentru Office 365 este cu până la 20% mai eficient decât protecția inclusă in planurile Microsoft, cu un grad de identificare a virușilor malware de 99.6%.

În plus, „365 Secure Pack” vă oferă protecție completă pentru toate tipurile de soluții de comunicare și colaborare din suita Microsoft (Exchange Online, Teams, OneDrive for Business și SharePoint Online).

**Pentru mai mult de 300 utilizatori, ne puteti scrie pentru o ofertă personalizată.

Soluția „365 Secure Pack” include:

Licențe software:

  1. Microsoft 365 Business Basic
  2. Kaspersky Security for Microsoft Office 365
Denumire produs Preț
ERP*/utilizator/an
Comanda
minimă
Preț ERP
Total*/an
365 Secure Pack (10-49 utilizatori) € 68.35 10 € 683.50
365 Secure Pack (50-149 utilizatori) € 65.91 50 € 3,295.50
365 Secure Pack (150-300 utilizatori) € 63.55 150 € 9,532.50

Pentru întrebări legate de tehnologiile Microsoft și Kaspersky
NE PUTEȚI SCRIE AICI

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *