Customer One

Customer One

Satya Nadella, CEO-ul Microsoft, spunea că “orice companie este o companie de software, orice companie este o organizație digitală.” Astăzi, fie că vorbim de sectorul public sau cel privat, de companii mici, medii sau mari, cele care sunt orientate spre transformare digitală conștientizează faptul că nu se pot folosi de software doar pentru a gestiona procesele cheie de business, ci ca pe un mijloc de a progresa, de a-și îmbunătăți serviciile și a-și îndeplini obiectivele.

În această perioadă s-au remarcat anumite companii care au fost agile și s-au adaptat rapid, schimbându-și anumite procese care nu mai funcționau în realitatea curentă, îmbunătățind experiența clienților. Un astfel de exemplu este Rețeaua de Sănătate Regina Maria care a implementat clinica virtuală, o soluție dezvoltată împreună cu Microsoft Romania prin care a oferit posibilitatea pentru mai bine de 10000 de abonați să beneficieze de servicii medicale online, prin intermediul Microsoft Teams.

În mod similar și dvs. puteți deveni o organizație digitală care să ofere o experiență îmbunătățiță clienților. Soluția Customer One, dezvoltată de ALEF, vă ajută să simplificați modul în care clienții dvs. se programează și consumă serviciile dvs.

Imaginați-vă că sunteți o companie de avocatură care dorește să-și extindă serviciile în zona online și astfel să poate atinge clienți de oriunde. Aceștia pot accesa pagina dvs. de rezervări, să aleagă serviciul de care sunt interesați, avocatul dorit, timpul în care doresc să aibă loc ședința de consultanță, după care se pot conecta printr-un apel video.

Imaginați-vă că sunteți administratorul unui cabinet stomatologic. Vreți să oferiți posibilitatea clienților să facă progrămari online, direct din pagina dvs. de facebook.

În video-ul de mai jos, puteți viziona cum ar putea arăta pagina de rezervare.

Clientul își alege serviciul stomatologic dorit, este informat cu privire la costul acestuia, alege doctorul stomatolog și timpul în care dorește să fie consultat. Pentru a fi conform cu cerințele GDPR, având în vedere că vom colecta date cu caracter personal precum nume, numar de telefon, adresa de email, putem cere consimțământul pentru procesarea datelor cu caracter personal. După rezervare, clientul primește un email de confirmare și își poate gestiona programarea: poate replanifica, anula sau poate face o nouă rezervare.

Pot apărea situații când clientul sună la cabinet și dorește să facă o programare stomatologică. Putem desemna persoane din firmă care să pot face rezervări în numele clienților.

Pentru a îmbunătăți experiența clienților atunci când utilizează serviciile sau produsele companiei dvs. este bine să fiți atenți la opiniile acestora, de aceea, obținerea unui feedback poate fi de multe ori utilă. Customer One vă poate ajuta să vă îmbunătățiți serviciile prin oferirea unei posibilități de a crea formulare de feedback pe care sa le trimiteți clienților.

Emailul este o altă resursă prin care puteți păstra legătura cu clienții voștri. Customer One oferă posibilitatea de avea access la un serviciu de email de nivel enterprise, prin intermediul Exchange Online, cu 50 GB spațiu de stocare/căsuță de email și filtre anti-spam și anti-malware incluse.

Câteva puncte cheie prin care Customer One vă poate ajuta în drumul companiei dvs. spre transformarea digitală:

  • Simplificați modul prin care clienții dvs. programează și gestionează rezervările serviciilor
  • Întâlniți-vă online cu clienții prin Audio/Video, cu posibilitatea de partajare de ecran și înregistrare apel
  • Creați chestionare și formulare de feedback
  • Conectați-vă cu clienții prin intermediul serviciului de email
  • Fiți productivi prin aplicații de birou (Office, Word, Excel, PowerPoint, Outlook)
  • Creșteți productivitatea prin soluții de task management.

Soluția Customer ONE pentru un număr între 1-19 utilizatori, include:

Licențe abonament lunar/anual:

  • Microsoft 365 Business Standard

Servicii – gratuit:

  • Training on-demand pentru configurarea și utilizarea soluției pentru programarea și gestionarea rezervărilor online, pentru crearea de formulare de feedback și pentru întâlniri online și colaborare pe proiecte.
Offer Display Name ERP Price/user/month Minimum quantity ERP Price/user/year
Customer ONE (1-19 users) € 10.54 1 € 126.48

*ERP Price, Estimated Retail Price, fără TVA

Companiile cu un necesar mai mare de 20 de utilizatori pot alege pachetul Customer One  ce include serviciile de training online:

Soluția Customer ONE pentru un număr de peste 20 utilizatori, include:

Licențe abonament lunar/anual:

  • Microsoft 365 Business Standard

Servicii, one-time fee**:

  • Training online pentru configurarea și utilizarea soluției pentru programarea și gestionarea rezervărilor online, pentru crearea de formulare de feedback și pentru întâlniri online și colaborare pe proiecte.
Offer Display Name ERP Price/user/month Minimum quantity ERP Price/user/year
Customer ONE (20+ users) € 10.54 20 € 126.48

*ERP Price, Estimated Retail Price, fără TVA
**One-time fee: € 200 ERP Price

Pentru mai multe detalii, echipa ALEF vă stă la dispoziție și ne puteți scrie oricând la adresa ro-microsoft@alef.com

Share this post

Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *