Windows Server 2025 este aproape – securitatea, performanța și flexibilitatea de care aveți nevoie astăzi

Windows Server 2025 este aproape – securitatea, performanța și flexibilitatea de care aveți nevoie astăzi

Microsoft Windows Server 2025 vă pregătește pentru ziua de mâine, oferind în același timp securitatea, performanța și flexibilitatea de care aveți nevoie astăzi.

Noul sistem de operare introduce mai multe funcții avansate menite să îmbunătățească securitatea, performanța și flexibilitatea. Unele dintre îmbunătățirile cheie includ:

  • Servicii de domeniu Active Directory (AD DS) îmbunătățite: noi funcționalități, cum ar fi opțiunea de dimensiune a paginii de bază de date de 32k.
  • Integrare în cloud hibrid: capacitate îmbunătățită de integrare cu medii cloud hibride, simplificând gestionarea infrastructurii.
  • Suport pentru arhitectura ARM64: aceasta este prima versiune de Windows Server care acceptă arhitectura ARM64.

Actualizarea la Windows Server 2025 poate oferi beneficii semnificative în ceea ce privește securitatea, performanța și flexibilitatea, în special pentru organizațiile care doresc să utilizeze cele mai recente tehnologii și să se integreze perfect în mediile cloud hibride. De exemplu, dacă realizăm o comparație cu Windows Server 2016, putem vedea cu ușurință un salt din punct de vedere tehnologic:

  • Integrare în cloud hibrid:Windows Server 2025 ofera integrare îmbunătățită cu mediile cloud hibride, facilitând gestionarea atât a resurselor locale, cât și a resurselor cloud. Windows Server 2016 ofera doar suport de bază pentru cloud hibrid.
  • Management bazat pe AI:Windows Server 2025 include instrumente bazate pe inteligență artificială pentru gestionarea și optimizarea performanței serverului.Windows Server 2016 nu include instrumente de management bazate pe AI.
  • Stocare și rețea:Windows Server 2025 oferă opțiuni de stocare mai rapide și capabilități îmbunătățite de rețea.Windows Server 2016 – stocare și rețea fiabile, dar nu la fel de avansate ca în Windows Server 2025.Windows Server 2025 este în prezent în previzualizare și este de așteptat să fie lansat în a doua jumătate a anului 2024.

Puteți descarca gratuit de aici versiunea de previzualizare.

Dacă doriți să aflați mai multe despre Windows Server 2025, echipa ALEF Distribution RO vă poate ajuta.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *