Azure Hybrid Benefit – Economisiți utilizând licențele locale în Azure

Azure Hybrid Benefit – Economisiți utilizând licențele locale în Azure

Încă vă gândiți să mutați unele sau toate sarcinile dumneavoastră de lucru în cloud? Una dintre cele mai ușoare modalități de a reduce semnificativ total cost of ownership este prin utilizarea unei oferte speciale de licențiere numită Azure Hybrid Benefit.

Când migrați sarcinile de lucru Windows Server sau SQL Server la Microsoft Azure, Azure Hybrid Benefit vă permite să utilizați licențele existente, acoperite de Software Assurance (SA) în Azure. Aducând atât licențe Windows, cât și SQL Server cu Software Assurance în Azure, puteți economisi până la 85% în comparație cu prețurile pay-as-you-go.

Îngrijorările legate de costurile de migrare a serverelor pot fi presante. În timpul migrărilor, Azure Hybrid Benefit ajută în această privință, permițând 180 de zile pentru a rula simultan sarcinile în Azure și on-premise, fără costuri suplimentare, având astfel posibilitatea de a face migrarea cu ușurință 100% în cloud. Un alt scenariu este să păstrați o infrastructură hibridă, în funcție de varianta care răspunde cel mai bine nevoilor reale ale companiei dumneavoastre.

Atunci când folosesc servicii cloud de la alți furnizori, organizațiile trebuie să plătească atât pentru infrastructură, cât și pentru licențe. Cu Azure Hybrid Benefit, plătiți numai pentru infrastructura suplimentară. Când mutați o sarcină de lucru Windows sau SQL Server în Azure, actualizările de securitate extinse oferă trei ani de actualizări gratuite de securitate după încheierea asistenței, reducând riscurile și costurile. Mai mult, Azure Hybrid Benefit se aplică abonamentelor Red Hat sau SUSE Linux active și neutilizate la nivel local, permițându-vă să utilizați sarcinile de lucru Linux existente pe Azure și să plătiți numai pentru costurile infrastructurii mașinilor virtuale.

Azure

Indiferent de soluția pe care o considerați potrivită nevoilor reale ale afacerii dumneavoastră, fie că este vorba despre o soluție hibridă sau 100% Azure, echipa ALEF Distribution RO vă stă la dispoziție.

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la adresa de e-mail RO-microsoft@alef.com.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *