Microsoft 365 E3 sau Microsoft 365 E5: securitate, flexibilitate și gestionarea eficientă a datelor. Ce ți se potrivește mai bine?

Microsoft 365 E3 sau Microsoft 365 E5: securitate, flexibilitate și gestionarea eficientă a datelor. Ce ți se potrivește mai bine?

Securitatea datelor este o nevoie reală, indiferent că este vorba despre companii private, instituții ale statului sau societăți privite ca un întreg.

De cele mai multe ori, companiile mici și mijlocii nu au un plan bine definit și nici bugete generoase alocate pentru a preveni, diminua sau elimina riscurile ce pot pune în pericol însăși existența companiei. Pentru acestea, există soluții ce pot fi optimizate în funcție de nevoile reale ale companiei, dar și la nivel de utilizator, toate cu un cost predictibil pe termen mediu și lung.

Două dintre aceste soluții, asupra cărora ne vom îndrepta atenția în acest material, sunt soluțiile de productivitate cu capacități avansate Microsoft 365 E3 și Microsoft 365 E5. În rândurile de mai jos vei afla, pe scurt, cum acestea te pot ajuta să oferi coerența și liniștea de care afacerea ta are nevoie pentru a-ți  putea canaliza atenția asupra evoluției acesteia.

Microsoft 365 E3

Microsoft 365 E3 combină cele mai bune aplicații de productivitate pentru întreprinderi cu capacități de securitate și conformitate de bază.

  • Îmbunătățește productivitatea și încurajează o cultură a colaborării cu experiențe conectate.
  • Cu ajutorul fluxurilor de lucru integrate, transformă modul în care îți gestionezi afacerea și îmbunătățești relațiile cu clienții.
  • Protejează în mod proactiv angajații, datele și informațiile clienților folosind securitatea inteligentă.

Ce este inclus în Microsoft 365 E3?

Aplicațiile Office: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Publisher (numai pe PC), Access (numai pe PC).

E-mail și calendare: Outlook, Exchange, Bookings, Microsoft Teams

Gestionarea dispozitivelor și a aplicațiilor: Windows Enterprise E3, Microsoft Intune, Windows Autopatch.

Rețele sociale și internet: SharePoint, Yammer, Microsoft Viva Connections, Microsoft Viva Engage.

Fișiere și conținut: OneDrive, Lists, Forms, Stream, Sway, Visio.

Gestionarea lucrului: Power Apps, Power Automate, Power Virtual Agents, Dataverse for Teams, Planner, To Do.

Gestionarea identității și accesului: Azure Active Directory Plan 1.

Protecție împotriva amenințărilor: Microsoft Advanced Threat Analytics, Microsoft Defender Antivirus & Device Guard, Microsoft Defender Endpoint Plan 1

Microsoft 365 E5

Microsoft 365 E5 combină cele mai bune aplicații de productivitate din domeniu cu capacități avansate de securitate, conformitate, voce și analiză.

  • Extinde protecția identității și protecția împotriva amenințărilor folosind securitatea integrată și automatizată, pentru a preveni atacurile devastatoare.
  • Îmbină protecția informațiilor și capacitățile de conformitate complexe pentru a proteja și organiza datele, reducând totodată riscul.
  • Obține capacități pentru conferințe audio și apelare în cloud pentru a-ți susține echipele. Disponibilitatea pentru Conferință audio și Planurile de apelare variază în funcție de țară/regiune. Pentru mai multe informații, află care sunt țările și regiunile acceptate.
  • Beneficiază de capacitățile Power BI care pune datele în slujba dezvoltării afacerii tale.

Ce este inclus în Microsoft 365 E5?

Tot ce se regăsește în Microsoft 365 E3 plus:

Analiza avansată: Viva Insights, Power BI PRO

Gestionarea identității și accesului: Azure Active Directory Plan 2.

Protecția împotriva amenințărilor: Microsoft 365 Defender, Microsoft Defender Endpoint Plan 2, Microsoft Defender for Office 365, Microsoft Defender for Identity.

Gestionarea conformității: Advanced eDiscovery, Advanced audit, Built-in third-party connections, Gestionarea riscurilor interne, conformitatea în comunicații, Customer Lockbox, Privileged Access Management.

Ai nevoie de ajutor?

Echipa ALEF Distribution RO te poate ajuta în procesul de identificare, migrare, implementare și configurare a soluției în conformitate cu nevoile reale ale organizației tale.

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la adresa de e-mail ro-microsoft@alef.com

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *