Microsoft 365 E3 – ușurința de a oferi liniște și coerență afacerii tale

Microsoft 365 E3 – ușurința de a oferi liniște și coerență afacerii tale

Microsoft 365 E3 este conceput pentru organizații mari, dar poate fi folosit și pentru întreprinderile mijlocii și mici care au nevoie de cele mai avansate capacități de securitate, conformitate și productivitate.

Într-o lume digitală în care atacurile cibernetice pot periclita societăți și nu doar instituții sau companii, securitatea datelor este o nevoie reală. De asemenea, nevoia organizațiilor din întreaga lume de a îmbrățișa transformarea digitală a fost accelerată într-un mod ireversibil în perioada pandemiei COVID-19, dar și în lumea post-COVID-19 și a creat feluri noi în care oamenii lucrează, interacționează și relaționează. Modul de lucru hibrid a schimbat, accelerat și ușurat interacțiunea la nivel interuman.

Soluția Microsoft 365 E3 poate ajuta companiile mari, medii sau mici în această privință și oferă coerență politicilor aplicate în privința securizării datelor, oferirea unor instrumente de comunicare și productivitate ușor de utilizat și de înțeles, indiferent dacă este vorba despre un utilizator atehnic sau despre unul ce posedă cunoștințe tehnice medii sau avansate.

Fie că alegi forma de plată lunară care să îți ofere flexibilitate, fie că dorești să mergi pe o variantă de plată în avans pentru un an de zile, cu Microsoft 365 E3 ai acces la Office 365 E3, Enterprise Mobility + Security E3 și Windows 10/11 Enterprise E3. Pe scurt, ai acces la o soluție de productivitate, e-mail, comunicare de la distanță și videoconferințe (Microsoft Teams), politici de securitate și instrumentele necesare în acest demers, dar și la licența de upgrade de tip enterprise pentru sistemul de operare.

Ce este inclus în Microsoft 365 E3?

Aplicațiile Office: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Publisher (numai pe PC), Access (numai pe PC).

E-mail și calendare: Outlook, Exchange, Bookings, Microsoft Teams

Gestionarea dispozitivelor și a aplicațiilor: Windows Enterprise E3, Microsoft Intune, Windows Autopatch.

Rețele sociale și internet: SharePoint, Yammer, Microsoft Viva Connections, Microsoft Viva Engage.

Fișiere și conținut: OneDrive, Lists, Forms, Stream, Sway, Visio.

Gestionarea lucrului: Power Apps, Power Automate, Power Virtual Agents, Dataverse for Teams, Planner, To Do.

Gestionarea identității și accesului: Azure Active Directory Plan 1.

Protecție împotriva amenințărilor: Microsoft Advanced Threat Analytics, Microsoft Defender Antivirus & Device Guard, Microsoft Defender Endpoint Plan 1.

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la adresa de e-mail ro-microsoft@alef.com

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *