Microsoft Defender for Business

Microsoft Defender for Business

În cadrul Ignite a fost anunțat Microsoft Defender for Business – o soluție de securitate concepută special pentru companiile cu 1-300 angajați, disponibilă în preview mode, urmând a fi lansată curând.

În timp ce amenințările cibernetice continuă crească, Defender for Business va contribui la creșterea și menținerea securității, aducând tehnologii de nivel enterprise cum sunt protecția de ultimă generație, detectarea și răspunsul la punctele finale, gestionarea amenințărilor și vulnerabilităților precum și investigarea și remedierea automată, toate acestea într-un singur pachet rentabil și ușor de utilizat. Partenerii vor beneficia de avantajele integrării cu Microsoft 365 Lighthouse și vor putea sprijini clienții pe o gamă largă de platformă și dispozitive.

Soluția este dedicată clienților și partenerilor de afaceri mici și mijlocii. Această nouă ofertă vă face mai ușoară standardizarea și protecția pe toate dispozitivele și poate ajuta la protejarea unei game largi de clienți, fie că folosesc Microsoft 365, fie că folosesc servicii cloud terțe, cum ar fi Google Workspace.

După ce va deveni General Availability, Microsoft Defender for Business va fi disponibil pentru achiziție în CSP astfel:

  • Abonament independent pentru fiecare utilizator
  • Inclus în suita Microsoft 365 Business Premium

Nu toate capabilitățile vor fi disponibile în preview mode. Vă invit să aflați mai multe detalii despre această nouă oportunitate astfel:

Pentru informații suplimentare pe subiect, îmi puteți scrie oricând la adresa aurelia.nastase@alef.com

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *