Microsoft Defender for Business: și atacurile de tip ransomware devin o poveste din trecut

Microsoft Defender for Business: și atacurile de tip ransomware devin o poveste din trecut

Orice firmă, indiferent de dimensiune, poate fi o țintă pentru un atac asupra securității cibernetice. Microsoft Defender for Business este o soluție de securitate rentabilă și ușor de utilizat, concepută special pentru companiile cu până la 300 de angajați. Niciodată nu a fost mai ușor să securizați toate dispozitivele și să folosiți automatizarea și inteligența încorporată pentru a proteja, detecta și răspunde rapid la amenințări.

Dacă o corporație are de obicei politici de securitate bine definite, dar și un departament IT ce urmărește și răspunde nevoilor de protecție a datelor, utilizatorii din segmentul întreprinderilor mici și medii de cele mai multe ori încă nu au toate aspectele puse la punct în privința securității cibernetice. Cele mai mari riscuri sunt atacurile de tip ransomware, iar conform unui studiu realizat de către Microsoft în luna aprilie a acestui an, una din patru companii de tip SMB din SUA, cu un număr de angajați între 1 și 300 de oameni, a fost lovită anul trecut de un atac de tip ransomware.

Într-o lume interconectată din punct de vedere tehnologic, a ignora protecția datelor companiei poate să fie fatal pentru existența acesteia pe termen mediu și lung.

Microsoft Defender for Business este disponibilă fie ca soluție de sine stătătoare, fie ca parte a soluției Microsoft 365 Business Premium. Pe scurt, Microsoft Defender for Business vă oferă antivirus, anti-malware și protecție împotriva ransomware pe echipamente, iar Microsoft 365 Business Premium vă oferă toate aceste lucruri împreună cu soluții pentru productivitate și capabilități suplimentare de securitate.

Testați timp de 30 de zile, gratuit și fără obligații ulterioare, soluția Microsoft 365 Business Premium.

Pentru a identifica cea mai bună opțiune în conformitate cu nevoile reale ale companiei, nu ezitați să vă adresați echipei ALEF Distribution RO.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *