Windows 8.1 – asistența tehnică extinsă se apropie de final. Windows 11 este aici și reprezintă prezentul

Windows 8.1 – asistența tehnică extinsă se apropie de final. Windows 11 este aici și reprezintă prezentul

Asistența extinsă pentru Windows 8.1 se va încheia în data de 10 ianuarie 2023. După această dată, acest produs nu va mai primi actualizări de securitate, actualizări non-securitate, remedieri de erori, asistență tehnică sau actualizări de conținut tehnic online. Dacă dispozitivele nu îndeplinesc cerințele tehnice pentru a rula o versiune mai recentă a Windows, Microsoft recomandă înlocuirea dispozitivului cu unul care acceptă Windows 11.

Dacă datele companiei sunt importante pentru existența ei și pentru o dezvoltare organică a afacerii, atunci securitatea acestora are sens pentru oricine are în plan ca afacerea să fie aici și în viitor.

Conform unui studiu realizat de către Microsoft în luna aprilie a acestui an, una din patru companii de tip SMB din SUA, cu un număr de angajați între 1 și 300 de oameni, a fost victima unui atac de tip ransomware anul trecut.

Înainte de a putea elabora un plan avansat despre cum sunt securizate datele, este important să avem în vedere că sistemul de operare ce rulează pe echipamentele companiei este unul autentic și care beneficiază de actualizări de securitate din partea producătorului. Tehnologia evoluează, iar securitatea datelor este un lucru care nu poate sa fie ignorat. Windows 11 este aici și reprezintă prezentul.

Pentru a trece pe Windows 11, dar și pentru a afla ce soluție de securitate a datelor se potrivește cel mai bine nevoilor reale ale companiei tale, ne poți contacta pentru a explora împreună opțiunile.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *