Azure Hybrid Benefit: noi beneficii, mai multă flexibilitate

Azure Hybrid Benefit: noi beneficii, mai multă flexibilitate

Pe măsură ce clienții cresc gradul de implementare a cloudului pentru a rula aplicații bazate pe mașini virtuale (VM) și containerizate, o parte dintre ei au nevoie să păstreze unele sarcini de lucru la locație. Azure Hybrid Benefit este un program care permite clienților să reducă costurile de rulare a sarcinilor de lucru în cloud.

Clienții cu Windows Server cu Software Assurance sau cu o subscripție Cloud Solution Provider vor putea folosi Azure Kubernetes Service (AKS) pe Windows Server și Azure Stack HCI în propriile centre de date sau în infrastructura edge, fără costuri suplimentare. Acest lucru va permite clienților să își containerizeze aplicațiile și să le implementeze în mod constant pe Azure sau on-premises, maximizând valoarea afacerii cu un serviciu Kubernetes gestionat în propriile medii.

Atunci când folosesc servicii cloud de la alți furnizori, organizațiile trebuie să plătească atât pentru infrastructură, cât și pentru licențe. Cu Azure Hybrid Benefit, plătești numai pentru infrastructura suplimentară. Când muți o sarcină de lucru Windows sau SQL Server în Azure, actualizările de securitate extinse oferă trei ani de actualizări gratuite de securitate după încheierea asistenței, reducând riscurile și costurile. Mai mult, Azure Hybrid Benefit se aplică abonamentelor Red Hat sau SUSE Linux active și neutilizate la nivel local, permițând utilizarea sarcinilor de lucru Linux existente pe Azure și plata numai pentru costurile infrastructurii mașinilor virtuale.

Îngrijorările legate de costurile de migrare a serverelor pot fi presante. În timpul migrărilor, Azure Hybrid Benefit ajută în această privință, permițând 180 de zile pentru a rula simultan sarcinile în Azure și on-premise, fără costuri suplimentare, având astfel posibilitatea de a face migrarea cu ușurință 100% în cloud. Un alt scenariu este să păstrezi o infrastructură hibridă, în funcție de varianta care răspunde cel mai bine nevoilor reale ale companiei tale.

Când migrezi sarcinile de lucru Windows Server sau SQL Server la Microsoft Azure, Azure Hybrid Benefit îți permite să utilizezi licențele existente, acoperite de Software Assurance (SA) în Azure. Aducând atât licențe Windows, cât și SQL Server cu Software Assurance în Azure, poți economisi până la 85% în comparație cu prețurile pay-as-you-go.

Indiferent de soluția pe care o consideri potrivită nevoilor reale ale afacerii tale, fie că este vorba despre o soluție hibridă, fie că este o soluție 100% Azure, echipa ALEF Distribution RO îți stă la dispoziție.

Pentru mai multe detalii, ne poți contacta la adresa de e-mail RO-microsoft@alef.com.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *