Noile funcții Windows Virtual Desktop sunt acum disponibile

Noile funcții Windows Virtual Desktop sunt acum disponibile

Cu începerea pandemiei Covid-19, o bună parte din companii se bazează mai mult pe munca la distanță, iar Windows Virtual Desktop îi ajută pe clienți să ofere rapid o experiență desktop securizată Windows 10 angajaților.

În aprilie 2020, Microsoft a lansat previzualizarea publică a integrării portalului Azure, ceea ce facut mai ușoară implementarea și administrarea Windows Virtual Desktop. De asemenea, Microsoft a anunțat o nouă capabilitate de redirecționare audio / video (redirecționare A / V) care a oferit o experiență de întâlnire și colaborare fără probleme pentru Microsoft Teams.

Integrarea portalului Azure

Odată cu integrarea portalului Azure, obțineți o interfață simplă pentru a implementa și gestiona aplicațiile și desktopurile virtuale. Host pool, spațiul de lucru și toate celelalte obiecte pe care le creați sunt elemente Azure Resource Manager și sunt gestionate la fel cum gestionați alte resurse Azure.

Puteți utiliza Azure RBAC pentru a oferi un control de acces granular la resursele Windows Virtual Desktop. Există patru roluri de administrator încorporate cu care puteți începe și puteți crea roluri personalizate, dacă este necesar.

Administrarea utilizatorilor:

Anterior, puteați publica doar Remote Apps și Desktops pentru utilizatori individuali. Acum puteți publica resurse la grupurile Azure Active Directory (Azure AD), ceea ce scalabilitatea ușoară.

Monitorizare:

Jurnalele de monitorizare sunt acum stocate în jurnalele de monitorizare Azure. Puteți analiza jurnalele cu Log Analytics și le puteți vizualiza pentru a vă ajuta să rezolvați rapid problemele.

Redirecționare A / V pentru Microsoft Teams

Mulți dintre voi folosesc Microsoft Teams pentru a colabora cu colegii. În mod tradițional, desktopurile virtuale nu au fost ideale pentru conferințe audio și video din cauza problemelor de latență. Acest lucru se schimbă odată cu noua caracteristică de redirecționare A / V din Windows Virtual Desktop. După ce activați redirecționarea A / V în clientul Desktop pentru Windows, audio și video vor fi gestionate local pentru apelurile și întâlnirile Microsoft Teams. Funcțiile de colaborare și chat și Microsoft Teams sunt acceptate pe toate platformele.

Puteți citi mai multe despre aceste actualizări aici și aici.

Echipa ALEF Distribution RO vă stă la dispoziție. Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la aceasta adresa de e-mail.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *