Upgrade de la Windows 10 Home la Windows 10 Education în CSP

Upgrade de la Windows 10 Home la Windows 10 Education în CSP

Începând cu data de 1 noiembrie 2020, clienții de tip Academic care au subscripții Microsoft 365 A3 / A5 sau Windows 10 Enterprise A3 / A5 prin CSP își pot actualiza dispozitivele Windows 10 Home la Windows 10 Education.

Clienții Microsoft Academic care au subscriții active Microsoft 365 A3 / A5 sau Windows 10 Enterprise A3 / A5 prin CSP pot acum să își actualizeze dispozitivele Windows 10 Home la Windows 10 Education. Începând cu 1 noiembrie 2020, Windows 10 Home este un sistem de operare eligibil pentru clienții din domeniul educației autorizați prin Microsoft Cloud Agreement (CSP). După cum se reflectă în Termenii produsului actualizați, Windows 10 Home este acum un sistem de operare calificat pentru clienții Academic din CSP.

Această eligibilitate, care a fost disponibilă doar în programele educaționale de licențiere în volum, cum ar fi EES și OVS-ES, a fost acum activată prin intermediul portalului de administrare Microsoft 365 Support. Odată cu această modificare, clienții OVS-ES care doresc să se mute la Microsoft 365 nu mai au această barieră.

Cum pot beneficia clienții CSP de upgrade?

Administratorul portalului Microsoft al clientului poate trimite o cerere de asistență prin intermediul portalului de administrare Microsoft. Asistența Microsoft va revizui solicitarea pentru a se asigura că clientul se califică și, odată aprobat, va furniza cheia Windows 10 Pro Education clientului. Odată ce clientul instalează cheia și dispozitivul este conectat la domeniu (prin AAD), dispozitivul va fi actualizat automat la Windows 10 Education (subscripție).

Pașii pentru upgrade, aici.

Ce clienți CSP sunt eligibili?

Clienții CSP care se califică drept Academic și au subscripții active Windows 10 Enterprise A3 / A5 sau Microsoft 365 A3 / A5 își pot actualiza dispozitivele Windows 10 Home la Windows 10 Education. Direcționați alți clienți educaționali care licențiază aceste oferte prin licențierea în volum către Centrul de servicii pentru licențierea în volum (VLSC).

Pot clienții de licențiere de volum (de exemplu, EES, OVS-ES, School) să utilizeze acest proces?

Nu, clienții de licențiere în volum ar trebui să meargă la Centrul de servicii de licențiere în volum (VLSC) pentru a descărca produse și chei.

Poate un partener să solicite chei în numele clientului?

Nu, clientul trebuie să facă cererea de asistență din consola de administrare Microsoft.

Pot solicita clienții asistență pentru a solicita cheia de upgrade?

Nu, clientul trebuie să trimită cererea de asistență prin consola de administrare Microsoft.

Există un termen până când clientul trebuie să contacteze asistența pentru a primi cheia de upgrade?

Actualizarea Windows 10 Education se bazează pe subscripțiile active ale clientului Microsoft 365 A3 / A5 sau Windows 10 Enterprise A3 / A5. Dacă abonamentul clientului se încheie, eligibilitatea pentru actualizare se încheie și nu poate fi actualizat niciun dispozitiv.

Echipa ALEF Distribution RO vă stă la dispoziție.
Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la adresă de e-mail RO-microsoft@alef.com

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *