Microsoft Defender for Business Servers

Microsoft Defender for Business Servers

Pe 13 iulie 2022, Microsoft a lansat în preview Defender for Business Servers. Începând cu luna noiembrie 2022, Defender for Business Servers este disponibil ca add-on.

Acest add-on poate fi adăugat unei subscripții de Microsoft 365 Business Premium sau planului individual de Defender for Business. Tipurile de abonament disponibile sunt:

Part number

Item Name

Term Duration

Billing Plan

ERP price

CFQ7TTC0QKW2 Microsoft Defender for Business Servers P1Y Annual  €30.00
CFQ7TTC0QKW2 Microsoft Defender for Business Servers P3Y Triennial  €90.00
CFQ7TTC0QKW2 Microsoft Defender for Business Servers P3Y Annual  €30.00
CFQ7TTC0QKW2 Microsoft Defender for Business Servers P1Y Monthly  €2.50

TMV (Threat and Vulnerability Management in Defender for Business) permite managementul amenințărilor și vulnerabilităților în Defender for Business și este conceput pentru a economisi timpul și efortul echipei de securitate. Pe lângă faptul că oferă un scor privind postura de securitate, acest tablou de bord îți permite să vizualizezi informații despre dispozitivele expuse și recomandări relevante de securitate.

Poți folosi Defender for Business Servers pentru următoarele sisteme de operare:

Windows Servers – poți gestiona Windows Server și dispozitivele client Windows cu aceleași setări de onboarding, antivirus și firewall din portalul de administrare de securitate Microsoft 365 Defender. Experiențe simplificate de administrare sunt disponibile atunci când utilizezi Windows Server 2012R2 și versiuni ulterioare. Poți integra servere folosind Microsoft Intune (inclus cu Microsoft 365 Business Premium), scripturi locale, politica de grup sau cu Configuration Manager. Află mai multe accesând Onboard devices to Microsoft Defender for Business.

Linux servers – poți folosi scripturi de implementare pentru a integra serverele Linux in Defender for Business. Alternativ, poți integra aceste scripturi într-o platformă de management existentă, cum ar fi Chef, Puppet și Ansible, pentru a integra serverele. Setările de securitate recomandate sunt activate imediat, iar versiunile Linux acceptate pot fi găsite aici.

CSP Indirect Resellers pot folosi Microsoft 365 Lighthouse pentru a vizualiza centralizat alertele de securitate, incidentele și lista de dispozitive pentru mai mulți clienți într-o singură consolă.

Pentru detalii suplimentare, ne poți scrie oricând la ro-microsoft@alef.com.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *