Copilot pentru Microsoft 365 disponibil și pentru instituțiile de învățământ

Copilot pentru Microsoft 365 disponibil și pentru instituțiile de învățământ

Copilot pentru Microsoft 365 este disponibil și pentru instituțiile de învățământ. Utilizatorii planurilor Microsoft 365 A5 for faculty, Microsoft 365 A3 for faculty, Office 365 A5 for faculty si Office 365 A3 for faculty pot adauga acestora Copilot pentru Microsoft 365.

Planurile Microsoft 365 pentru educație oferă o suită de soluții centrate pe elev. Iată care sunt cateva caracteristici ale acestora:

  1. Acceleratoare de învățare: profesorii pot urmări progresul și pot obține informații utile despre cunoștințele dobândite de elevi.
  2. Abilități pentru viitor: studenții se familiarizează cu instrumente precum Microsoft Word, PowerPoint, Excel și Teams, în timp ce își construiesc abilități esențiale precum rezolvarea de probleme și colaborarea.
  3. Design inclusiv: Microsoft 365 Education include instrumente de accesibilitate încorporate, cum ar fi Read Aloud, Microsoft Translator, Live Captions și Immersive Reader, asigurând că toată lumea poate participa la procesul de învățare.

Cu ajutorul Copilot pentru Microsoft 365 procesul de învățare capătă un nou înțeles.

  • De exemplu, utilizatorii Microsoft Teams pot să folosească Copilot în întâlniri sau apeluri în cadrul aceluiași tenant. Copilot va folosi transcrierea în timp real pentru a răspunde la întrebările utilizatorului.
  • In OneNote inițiați solicitări pentru a elabora planuri, a genera idei, a crea liste și a organiza informații pentru a vă ajuta să găsiți cu ușurință ceea ce aveți nevoie. O modalitate de a structura informația si de a identifica noi perspective pentru învățare.
  • Cu ajutorul Copilot pentru Microsoft 365 puteți să inițiați în Forms solicitări pentru a redacta întrebări și sugestii care vă ajută să creați cu ușurință studii (surveys), sondaje (polls) și alte formulare. O modalitate rapida de a verifica nivelul de cunoștințe pe un subiect ales.

Acestea sunt doar câteva dintre scenariile în care Copilot pentru Microsoft 365 poate să ajute în procesul de învățare.

Dacă vreți să aflați mai multe despre Copilot pentru Microsoft 365, echipa ALEF Distribution RO vă poate ajuta.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *