Noutăți Microsoft Inspire 2022

Noutăți Microsoft Inspire 2022

Microsoft Inspire este un eveniment anual în cadrul căruia sunt anunțate inovațiile Microsoft Cloud, modificările privind programele de parteneriat și strategia pentru noul an fiscal.

Noutăți despre programe pentru parteneri și clienți

ISV Success Program este un program dedicat companiilor ce dezvoltă software ce le va ajuta să inoveze rapid, să construiască aplicații și să le publice în Microsoft Commercial Marketplace. Furnizorii de software pot folosi acest program pentru a construi pe tehnologie cloud Microsoft, dar și pentru a accesa sandbox-uri, resurse tehnice și instrumente dedicate dezvoltatorilor. Există și o comunitate dedicată, cu îmbunătățiri aduse în Marketplace Rewards special pentru programul ISV Success. Microsoft a anunțat un parteneriat cu Tackle.io pentru a ajuta ISV-urile să se extindă și să ajungă la cât mai mulți clienți. Anul acesta vor fi anunțate noi industry designations pentru ISV. Aceste designations se vor oferi pe baza performanței demonstrate, maturității tehnice și succesului clienților. Industriile targetate în prima etapă vor fi sănătate, retail și servicii financiare. Programul este acum în private preview: https://www.microsoft.com/en-us/isv

Microsoft Cloud for Sovereignty

Pe măsură ce la nivel global din ce în ce mai multe guverne îmbrățișează transformarea digitală, se creează oportunități de creștere socială și economică prin îmbunătățirea serviciilor, respectând reglementările legale, nevoile și interesele cetățenilor. Programul Microsoft Cloud for Sovereignty este dedicat clienților guvernamentali. Detalii despre program sunt disponibile aici.

Azure Space Partner Community

Azure Space Partner Community este un ecosistem dedicat partenerilor. Oferă acces la diverse beneficii: co-inovare, go to market și suport tehnic, vânzare la nivel de industrie și scalarea soluțiilor. Acesta permite partenerilor să realizeze oferte personalizate ce pot ajuta în procesul de transformare digitală. Detalii despre program aici.

Noi funcționalități Microsoft

Îmbunătățiri ce ajută modelul de lucru hibrid:

Noi capabilități în Microsoft 365 și Microsoft Teams, ce permit lucrul de oriunde, oricând:

  • Excel Live permite colaborarea în timp real direct din Microsoft Teams. Utilizatorii pot vizualiza, edita și colabora în timp real.
  • Microsoft Whiteboard permite participanților dintr-o întâlnire să deseneze, realizeze notițe și să reacționeze în timp real, iar informația este împărtășită prin intermediul Teams.
  • Viva Engage folosește o varietate de instrumente pentru a crește productivitatea, bunăstarea și colaborarea angajaților. Este conceput pentru a realiza conexiuni și comunități în care utilizatorii se pot exprima personal (pot crea și partaja postări video prin intermediul noii funcționalități “Stories”).

Windows 11 | Windows 365

Windows 11 este sistemul de operare ideal pentru lucru hibrid. Windows 365 permite utilizatorilor să lucreze de oriunde, indiferent de tipul de dispozitiv folosit. Windows 365 a fost lansat anul trecut la Microsoft Inspire și beneficiază de îmbunătățiri continue. Cele nou adăugate sunt:

  • Citrix HDX Plus for Windows 365
  • Windows 365 Government
  • Point-in-Time Restore for Windows 365 Business
  • Microsoft Dev Box

Microsoft Security

Oportunitățile partenerilor din perspectiva securității au o creștere de 21% de la an la an, în special în zona soluțiilor de securitate din Microsoft 365, securitatea în cloud, conformitate și identitate. Partenerii își extind ofertele existente și creează noi oferte pentru a furniza servicii complete către clienți. Informații utile cu  privire la acest subiect sunt disponibile aici.

Digital Contact Center Platform reunește mai multe soluții, precum Nuance (este o companie AI specializată în recunoașterea vocii și dezvoltare de software și servicii în domeniul sănătății), Dynamics 365, Power Platform și Microsoft Teams într-o platformă extensibilă și colaborativă.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *